Nu har såhär många kikat in hos mig:

onsdag 28 september 2011

DT wannabe...

Ja, som säkert många luttrade scrappare vet så söker de DT till StampArtic... TVÅ stycken!
Kika in här och läs mer: http://stampartic.blogspot.com/
Självklart kunde jag inte låta bli att naivt hoppas på det bästa, så jag scrappade ihop ett litet kort och skickade...Å såhär blev det, fotat med min lilla, sunkiga kamera.. 
Håll tummarna!


För en gångs skull är hela kortet gjort med mina egna prylar! 
Jag har annars en mycket generös och underbar svägerska som låter mig använda alla hennes fina stämplar och andra diverse scrap-prylar... Hennes Big-shot, punchar i drivor, embossingfön... Allt, allt , ALLT! Åh, jag har så roligt hemma hos henne! Vi sitter timtal, pratar och skapar. Tar störande, men nödvändiga pauser (toalettbesök, äta mat etc..) men annars sitter vi helt fastgjutna i hennes mysiga kök, poppar musik och har det så fantastiskt KUL!
Jag stämplar upp motiv i drivor och punchar blommor tills tummen blöder, stansar ut snygga pappersformer att måla motiv på och embossar tills det är glitter överallt..
Åh, vad MYS!

Min svägerska, Ulrica, är en mycket tålmodig människa. Hon älskar att göra egna blommor av alla de slag, och är så otroligt duktig på det oxå. Själv får jag ett bryt och vill kasta grejerna till hundarna direkt när minsta lilla miss händer.. Hon provar alltid nya kortvikningar, och självklart blir resultatet hur fint som helst! "Åååååh, kan jag få prova? säger jag imponerat...och stjäl hennes design direkt utan en gnutta skam i kroppen. Ja, vadå? Efterlikning är ju den främsta formen av en komplimang!
Jag skojar bara... Jag stjäl inte HELA hennes design. Hon har alltid en stämpel som det står "Handgjort av Ulrica" på sina alster, å den kan jag ju inte ta!
Okej då, jag överdriver när jag säger att jag stjäl nästan hela designen, jag har faktiskt en gnutta skam i kroppen. Inte så bra att ha dock, då hennes kort, blommor, askar, resväskor mm blir så himla fina, men ändå. Den finns där!
Tyvärr....

Ha en kanonfin dag, och tack för att du kikade in!
På återseende!

Kram /Camilla

2 kommentarer:

 1. Oh Camilla - all your cards and projects are gorgeous. Wanted to be a follower but it isn't possible her - so I can do it this evening at home. Brilliant cards.
  Have a nice day
  Hugs
  Doreen xx

  SvaraRadera
 2. THANK you!!!! *HAPPY HAPPY HAPPY*
  So sweet comments!

  Have a lovely day yourself. :)
  Hugs
  //Camilla

  SvaraRadera