Nu har såhär många kikat in hos mig:

måndag 3 oktober 2011

Halloween......

Härliga höst! 
Så härliga färger, härligt väder och varma, härliga kvällar!
Mitt i allt detta mys kommer en kväll som många fruktar... Som många längtar till... Som många firar på olika sätt. HALLOWEEN!
Visst, många tycker också att det är en helg helt påhittad för att affärerna ska få sälja mer, påhittat för barnens skull, eller rent av påhittat av festsugna vuxna. Men vad då, vad spelar det för roll? I dessa tider, när så många lider av depressioner, ångest och självmordstankar, är det då så hemskt att ha en "högtid" till att fira?? Den är inte lika stor som julen, inte lika liten som trettondagen utan något där mitt emellan. Den firas, med spökligheter och kalla kårar. Med godis och bus, och allt annat kusligt, rysligt!
StampArtic har en utmaning för att fira denna "högtid".. 

Detta är skissen man ska skapa efter. Temat är rätt och slätt Halloween!


Mitt bidrag till tävlingen blev:

Rysligt så ni blir helt kalla va? he he
Håll tummarna små gull!


Idag har jag fått beställningar på teljus-kort av en dam som min morfar "dejtar".. Tänk, gubben är 82 år gammal, och DEJTAR! Gulligt va? De är så söta ilag!
Alice, som hon heter ringde mig idag och frågade lite blygsamt om hon fick göra en beställning på 3 teljus-kort. Födelsedagskort. I rosa.
Åååååh, vad roligt jag ska ha! Fick helt fria händer. 
Skapelsens dimman slöt sig om mig som en våt handduk... Vilka stämplar? Vilket tema? Vilket papper.... Ååååh, vad jag rusade iväg i tankarna innan vi ens hade lagt på. Jag lät nog skapligt disträ skulle jag tro. hi hi
Sen när vi hade lagt på stod mig 1-åring upp i sängen och KRÄVDE gröt på direkten!
Skapelserna får vänta tills min sambo kommer hem, men DÅ...!

Må så gott!
Kram /Camilla


1 kommentar:

  1. Jisses så snyggt kort!! Ja, jag har ju sett det tidigare eftersom jag kikade in här när du hade länkat hos Stampartic men då hann jag inte kommentera ;) Visst har jag väl skrivit om pysselträffarna som vi brukar ha här i sundsvall tidigare? (har du facebook så är det bara att halka in på Midscrap).

    Kram
    Malin

    SvaraRadera